Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 10 чоловік

Декада початкових класів

Дата: 26 січня 2018 о 14:44
399 переглядів

Відповідно до річного плану роботи Вовчинецького НВК з 15 січня по 26 січня 2018 року в школі проходила декада початкових класів.

В понеділок 15 січня 2018 року на лінійці було оголошено про відкриття тижня, ознайомлено з планом проведення.

Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику.

16 січня був присвячений Дню математики.

Вчителями була проведена цікава гра-змагання «У світі геометричних фігур». Протягом дня діти були залучені до цікавих математичних завдань, конкурсу геометричних аплікаторів та до розв’язування задачок-цікавинок. А також  було проведено відкритий урок з математики у 1 класі.

  17 січня  проводився день всезнайок. Школярііз задоволенням відповідали на запитання, розгадувалиребуси і кросворди,спробувалисамостійноскладатизагадки.Протягом усього дня діти продемонстрували свої здібності і таланти як на уроках так і під час гри ’’ На казковому полі’’, яка проводилась між 1 і 2 класами та у конкурсі ‘’Хочем все на світі знати’’для 3 -4 класу.

18 січня відбувся день здоров’я.Протягом цього дня в учнів виховували та розвивали відповідальність за власне фізичне та духовне здоров’я, а ще прищеплювали почуття прекрасного. Між учнями 1-2 класів було проведено практичне заняття’’ Дорожні знаки знай- себе ти захищай’’.

День Правознайки приніс дітям багато інформації про їхні права та обов’язки. Він був проведений 19 січня. Також учні 3-4 класів взяли участь у грі «У країні Правознавії». Учні 1-2 класів взяли участь у захоплюючій сюжетно-рольовій грі ‘’Твої права та обов’язки’’. А вивчення прав дітей відносно Конвенції ООН про права дитини було проведено шляхом перегляду мультфільмів «Порушення прав дітей у казках».

22 січня був проведений день Української держави присвячений Дню соборності і свободи Україні. Цього дня були проведені інформаційна хвилинка до Дня свободи та соборності України та цікаві завдання про державні та народні символи України. Діти розмальовували державні символи, малювали українські орнаменти. В цікавій формі пройшов інтелектуальний  квест  для  учнів  1-4 класів  «Рідна земля для нас всіх – Україна!»

23 січня був проведений День читайлика. День розпочався виставкою-оглядом сучасної української дитячої літератури з представлення мультимедійної презентації. Для учнів 3-4 класів був проведений брейн-ринг «Юні мовознавці». Протягом дня вчителі провели інформаційну хвилинку з відеоматеріалами «Цікаві факти про українську мову». А для учнів 1 класу в розважальні формі провели гру «Кольоровий алфавіт». Було проведено відкритий урок з літературного читання у 4 класі.

День природи та екологічного виховання пройшов 24 січня у вигляді природничогоквесту та гри-вікторини ‘’Що, де, коли,?’’ а також був проведений відкритий урок з природознавства у 3 класі.

День умілих ручок був присвячений розвитку художньо-естетичних смаків. Цього дня відбувся перегляд мультимедійної презентації «Дивовижні речі зроблені руками людини». Колективно учні та вчителі працювали над виготовленням колажу «Подорож Україною», де з-за допомогою малюнків продемонстрували всі багатства України. Всі бажаючі могли відвідати відкритий урок з трудового навчання у 2 класі.

Тиждень початкової школи ще раз переконує всіх у тому, що дитяча творчість,мов кринична вода, яку черпаєш, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надаліпізнавати її глибинні джерела!


 
Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.