Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 10 common:people_all_forms

Вовчинецькому НВК - 50!

Date: 13 грудня 2019 о 08:27
182 view

Золотий ювілей відсяткував Вовчинецький НВК. Цьогоріч храму науки виповнилося 50 років.

       50-річний ювілей – не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед,  це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це ті педагоги, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки. Це учителі-ветерани праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії школи.

Багато щасливих моментів, подій пам’ятають стіни школи. Зі стін школи вийшло більше 1000 випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи понесли у світ зерна любові до всього рідного, вони добрими справами прославляють школу й село на теренах країни й зарубіжжя. Чимало з них стали успішними та поважними особистостями, фахівцями – вчителями, лікарями, юристами. Саме тому,  ювілей школи став святом не тільки для педагогічного, учнівського та батьківського колективів школи, а й для випускників різних поколінь та вчителів-пенсіонерів, які теж прийшли привітати свою альма-матер. 50 років для школи – це певний рубіж, висока сходинка, на яку необхідно було піднятися. Це близько 53 тисячі уроків, більше 105 тисяч шкільних дзвінків.

За піввіку школу очолювали Смичок Валентина Іванівна, Тарас Васильович Парубалюк, Василь Іванович Тимчук, Паламар Петро Миколайович, Паламар Сергій Петрович,Ткач Олександр Іванович. В 2013 році естафету прийняла Лідія Григорівна Філіпець.

Випускники та гості свята ще довго спілкувалися в школі, адже дитинство – це  щаслива пора, це місце, куди хочеться повертатися душею знов і знов.

Звертаючись до присутніх, директор НВКЛідія Григорівна  висловила слова подяки сьогоднішнім учням за їхню працю, за усмішки, за політ думок і почуттів, за те, що разом з ними щомиті відкриваєш щось нове в собі й у житті. Вона сказала: «У кожній нашій дитині світить сонце, вони всі – талановиті, ерудовані, демократичні й розкуті. Це діти ХХІ-го сторіччя.Дякую колегам-учителям за відданість нашій загальній справі, за любов до своєї професії. Дякую всім спеціалістам, технічним працівникам – їхній щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний. І теж – почесний.Велике спасибі батькам! Тісний зв’язок з ними, щире спілкування дають нам можливість ефективно вирішувати концептуальні питання навчання й виховання дітей.»

Віншуємо  радість школи, що збирає до свого порогу вчителів, випускників усіх поколінь як ознаку Духовності, Соборності і Єдності.

Усім  мирного неба, невпинного руху вперед дорозбудови новоїукраїнськоїшколи, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть  життєвої наснаги в скарбничку душі. Нехай людська шана буде подякою вчителям.

Comments:
Only authorized users can leave comments.